dimecres, 25 de setembre del 2013

INICI AL BLOG

Benvinguts,

Aquest blog pretén ser un seguiment del meu aprenentatge durant el primer any d'estudis d'Educació Primaria en la Facultat Blanquerna. Concretament es centrarà en les següents matèries:

  •  Comunicació oral, escrita i digital (COED)
  • Gestió de la informació i TIC (GITIC)

Durant el primer semestre realitzaré un recull de tots els continguts, que fem a classe, pertanyents a les assignatures esmentades. A més, trobareu, sobre educació, diversos temes, curiositats, ampliacions personals, reflexions, notícies i vivències durant la carrera.

Quina és la  intenció d'aquest Dossier d'Aprenentatge?

 Intentaré adaptar tots els coneixements que vagi adquirint des d'un punt de vista més personal i dinàmic, per mitjà de reflexions i aportacions personals, per tal de que pugui ser útil per altres persones, així com també, que ens puguem enriquir i ajudar mútuament.



Vull començar aquest blog remarcant una frase del Dalai Lama: "Es vital que al educar el cerebro de nuestros niños, no nos olvidemos de educar su corazón". 
Trobo que es una frase molt significativa i encertada.
Si volem educar a una societat, s'ha de començar per educar el cor de les persones, com el nostre autor diu. Ja que tant és si aquesta societat té a l'abast grans coneixements, perquè sinó eduquem en com els han d'utilitzar, no serveix per res. I sobretot, prioritzant, sobre totes les coses, a les persones.
A través d'una bona educació es pot obrir les ànimes de les persones.






Gràcies per visitar el meu blog!

Andrea López Cruz












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada